Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lilla jag



sitter så här och funderar
hur jag än vrider och vänder
faller droppar i mina händer
kanske jag fantiserar
övertygad ändå
fastän sydd med nål och tråd
eller jag färdas med landå
tiden finner på råd
oftast blir det som det blir
även om vi hamnar i onåd




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-12-02 09:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Motgonrns snajl
2022-05-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP