Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De kapande… de

 

 Din själ!

Ditt hjärta!

Din dröm!

 

Sakta

Sakta

Sakta

 

Blir kapat av någon annan människa

 

Du får INTE reagera/reagera

Du får INTE protestera

Du får INTE klaga överhuvudtaget

 

Du är ej längre sig själv

Du kan ej längre vara sig själv

Du är totalt kapitulerat

 

Och utan ditt samtycke ägs av de kapande ideologier




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-12-02 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP