Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


då jag ser in i solen drar jag ihop ögonen


Det största



Det bästa placerar vi på bordet
inte är det sista ordet
det bästa är det första
vi klär det i kärlekens kappa
och är det största

Det stora blir kanske litet
men det lilla blir stort
och allt vi önskat och gjort




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-02 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP