Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dark days


make sun shine again
vi står i skuggan och väntar
shadows too depressing
vi lånar en skog skyhöga furor
vindsus och trastmelodi
vi lånar en äng vårljusa björkar
blommor och mjukaste gräs

we hop future came again

ägare och låntagare vandrar hand i hand
och gläds åt solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-02 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP