Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsning av omtanke

En bukett med frostrosor vill jag plocka

Just i gryningen när de glittrar som mest

Ett stort fång med unika snöstjärnor

Som är lika vackra som vinterkvällar i advent

Ett sprakande norrsken som lyser upp var själ

Vill jag förgylla mörka nätter med

 

Allt detta vill jag sedan förmedla

En liten hälsning full av omtanke

Till var och en som jag bryr mig om

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-04 06:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar text som glittrar i mörkret!
2020-12-04

  Feliaxel VIP
Så fantastiskt vackert
2020-12-04

  ULJO
Frostrosor så vackert
2020-12-04

    ej medlem längre
Vackert
2020-12-04

  Solstrale VIP
Oh så fint!
Vackra rader av omtanke!
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP