Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad mitt hjärta behöver

Rykande hett te

En julfilm per vardagskväll

Värmer mitt hjärta




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-03 07:01



Bookmark and Share


  charlotte VIP
jag häklller med dig! det är nog precis vad sombehövs nu i vinterkylan god jul önskar jag dig!
2020-12-03

  ULJO
Fint det
2020-12-03

  Nanna X
Haha eller en julkalenderlucka, kanske?
2020-12-03

  Solstrale VIP
Perfekt! <3
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP