Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsdungen

Stundtals Supernova.
Mestadels inget.
Hägring av videung.
I samklang med vintern.
Så också ödet.
Vindstilla regn.
Trevligt möte du sagostund.
Promenad i skogsdunge.
Hennes sanning i nätet.
Några tårar bort.
Minnenas lagun.
Du underbara.
Lämnar sorgen vid klippblocken.
Framtiden står stilla.
Hennes vädjan.
Bjällrornas sång.
I samma andetag.
Som nu.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-02 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP