Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Replay


aqvamarin

Bättre,
djupare
bland ängar av timotej
med röd
vin från Toscana
och
fransk paté
härlig bröd bakat
av Gateau
bra tuggmotstånd
det har

ditt hår är som
en vattenfallskaskad
i mörka toner
som sveper mig
i en magisk dröm

med dofter av
vanilj och
strålar av aqvamarin
du
leder mig
till en grotta
där sjöjungfrun

ler
och viskar
hemligheter
om världen
underhavet
i färger av
smaragd

efter
tre andetag
vaknar jag
med dina varma kyssar
gör att jag får
gåshud på kinden

och känns
som förspel
inför natten
som kommer
i din famn
och aqvamarin
sängkläder




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-02 13:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket sinnligt sensuellt och vackert! En dröm jag hoppas blir sann för dig!
2020-12-02
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP