Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plågan

Plågan släpper inte helt
Fast jag tror han är borta
Skriet är bara ekon
Ur en svunnen värld

Plågan är fastetsad
Måste finnas lite
För lidandets skull
För minnets skull

Plågan glöms ändå
När jag inte minns
När jag vågar se framåt
När jag andas




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-02 13:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det är gott gestaltat, så är det! Önskar fler såg, och fann på råd!
2020-12-02
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva