Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET JUST NU - tanka

Tuffa tider nu

näsan knappt över ytan

eländen på kö

positiv blir negativ

måste ändå orka mer




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-12-02 17:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns inte så mycket annat att göra just nu, än att fortsätta kämpa...passande tanka i dessa tider...
2020-12-27

  Cikoria Blå VIP
Bra tanka och tankar om livet i dessa tider.
2020-12-03

    Lena Staaf VIP
Ibland är det till hjälp att formulera det plågsamma. Och ta stöd av dem som är beredda att ge.
2020-12-03

  AiA Maria den fria

i medkänslans ljus
minns dig själv också

tack!
2020-12-03

  Öknens Ros VIP
Ja, det måste kännas jobbigt, hoppas det blir bättre snart.
2020-12-03

  Niliboy
Ja det är tufft, särskilt om man inte har mat i magen!
2020-12-03

  DominiQueen
Du kunde uttrycka det, då brukar det ofta vända, fast "måste" känns s
lite som ett tungt ok, kanske vila och sedan försöka rikta om fokus på det vi fortfarande kan vara tacksamma över.
Inte lätt - men många har hjälpts av det.
Allt Gott och all kraft önskar jag Dig.

Jag uppskattar texter som känns autentiska...
2020-12-02

  ULJO
Hoppas det vänder
2020-12-02

  Feliaxel VIP
Vi får hoppas på bättre tider
2020-12-02

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas bördorna lättar så att du får möjlighet att tänka på dig själv!
2020-12-02

  Poeten Salvador VIP
Man brukar orka det man måste. Men efteråt behöver man vila
2020-12-02

  Blomma-Stjärna VIP
tuff tid nu - håll ut
andas ut ibland - håll din egen hand
vila skönt när det går!
2020-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP