Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan som

Turkost.
Det jag försöker säga.
När orden sviker.
När mitt inre tyst,så tyst.
Samtidigt så fort.
Det som går långsamt.
Grusgång.
De grå duvornas vingslag.
Vinterblek.
Alabaster.
Regnet utanför.
Är ingenting.
Mot regnet inuti.
Smekande.
Orört smekande.
Nästan som drömmar av oss.
Genomskinligt.
Du vet vad.
Innan knoppen slagit ut.
Dikten inlindad i snötäcke.
Under samma ek.
Vi skålar.
För det som är vi.
Allt det andra.
Endast en sufflös viskning.
Kan tyda sagans verklighet.
I slutet på ett brev.
Din namnteckning.
Och ett P.S
Imorgon. Inatt. För alltid.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-02 18:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Den i de och yttre betraktelsen, skaldat med lyriska drag. Mycket bra!
2020-12-02

  Horace
mycket poetiskt
vackert med brevet
som redan nått sin
adressat, du vet
vad som kommer
att hända snart
2020-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP