Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallskärm



Vi står i rödgula löv
Jag är berusad av din blick
Ser våra ord klättra i träden
Nudda himmelen

Solen lyser så starkt att jag kisar
Men ser din blick så klart ändå
Jag står nervöst och väntar
på en fallskärm som kan rädda
mig när jag faller
faller som en fura för dig





Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-02 22:03



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Riktigt bra dikt. Jag älskade slutet som knöt ihop den perfekt. Fint hantverk!
2020-12-09

  Nils-Robert
När kärleken tar överhand. Fin poesi.
2020-12-03

  alicja lappalainen VIP
en vacker laddad stund
2020-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP