Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännpunkt utan möte

 

känner oss i tystnaden

i den finns spåren 

dess avtryck

ser dig 

det seende genom tid
rum

anar oss i utkanten 

i pausen 

i blickarna som far lite längre 

bort. I nuet ögonblicket då det 

sakta stillnar. Far vi förbi. 

du kallar på mig genom tidens 

kapsel älskar med mig när jag 

drömmer

skrattar planerar livet och 

min vardag 

Mitt i tränger du in i mitt djup 

där jag ovetande hämnas någon 

oförrätt som bränner

mitt i egots virvarr av vardag 

 

mitt i 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-03 00:22



Bookmark and Share


  PPQ
så vacker så skickligt du målar känslor med ord
2021-03-05
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP