Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje över framtida dagar, nyfiken i en strut...


ett andetag till

låta naturen råda

aldrig mindre än




Bunden vers av Horace
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-03 06:48



Bookmark and Share


  Minkki VIP
att leva fullt
att krakelspektakla
till sista minut
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace