Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adventstid


Stjärnan i fönstret
hjälper himlakropparna
sprida vinterljus




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-03 09:25



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Vackert och kärnfullt:-)
2020-12-08

  Öknens Ros VIP
Fint om stjärnor som lyser!
2020-12-03

  Gunnel Eriksson VIP
Dina ord skapar en bra bild.
Bravo!
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP