Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, inte nu.

När ensamheten är mer lockande
Än falskhet och kalla kramar
Tomma ord ut i luften
Vem fan är du?
När tystnaden är självvald
För att slippa höra och se
Allt rövslickeri som fortgår
Egoism starkare än betong.

Hur kan människan så totalt glömma bort?
Att livet vi får, aldrig ska kastas bort..
Att det vi gör och lämnar efter oss
Är för evigt skrivet i sten.

Akta dig. För det du önskar och vill ha.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-12-03 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP