Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva

 

 

tankar kommer, tankar går

alla dessa svåra år

av rädsla, ångest, panik

varje dag den samma lik

 

hur överleva detta liv

går ej att vara positiv

dock där fanns glimt av ljus

likt bäckens glada brus

 

liv som föder liv

negativ blir positiv

varmt blir hjärtat mitt

sitter ihop med kitt

 

men mörk himlen blev

utsatt blev för svek

mitt hjärta brast itu

hur kunde du?

 

lycka sällan varar

jag inte klarar

ej förlåter detta svek

jag är för vek

 

en tagg i hjärtat sitter

ibland jag blir bitter

var jag inte mera värd?

vilken svekfull värld

 

tilliten skadad är

varför gjorde du så här?

kände du sånt begär?

efter annan kvinna kär

 

hur många gånger?

du känner ingen ånger

förnekar att det hänt

men jag har nog känt

 

falskhetens ansikte du har

du tycker du är en riktig karl

men jag vet nog bättre jag

ser mycket klarare idag

 

trots allt du är min man

jag inget annat kan

älskar dig trots allt

du är mitt allt

 

allt kunde varit så annorlunda

du har mycket att begrunda

när ditt samvete knackar på

kanske ångrar du dig då

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-12-03 11:15



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Naket, smärtsamt.
2020-12-04

  AiA Maria den fria

Det smärtar att välja liv i
”Godhjärtad o godtrogen”
men liv ur ett hjärta av guld
är värt så oändligt mycket mer
än val av lögner o svek...för ett hjärta i ljus ett omöjligt val...så kanske vi bara behöver minnas att stärka oss själva o lämna det mörka därhän... åt andra att bära.

Tack<3<3<3
2020-12-03

  Sparvögat VIP
Ett svek som är svårt att överse med när otroheten knackar på med sitt oförlåtliga tryne...
2020-12-03

  ULJO
Otrohet är oacceptabelt. Oförlåtligt. Gräset är inte grönare på andra sidan gatan
2020-12-03

    Lena Staaf VIP
Otrohet så tungt för den som blir försmådd. Lögnerna förmodligen värst.
2020-12-03

  överlevaren VIP
Otrohet tär och smärtar!
2020-12-03

  Solstrale VIP
Sam Vete sitter aldrig på en stubbe likt en gubbe och reflekterar eller grubbla... Mest en sådan man omkring i sin egen skit snubbla... Sedan abrupt spricker bubbla...

Bra diktat om svek och otrohet, känslan den har som sitter kvar i alla dar, aldrig fly och jag säger på mannen usch och fy man vil spy!

Otrohet är tortyr!
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP