Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som en liten ängel

ett vackert litet väsen
Och du säger att du tycker om mig för den jag är
då du inte är så kräsen
Tack för den passen
Bryr dig inte om jag är svart eller vit, gul eller röd
I alla fall inte så länge som jag visar dig min glöd
För så länge jag gör det kommer du att ständigt vara
i min närhet, då du tycker att jag är så himla god och söt
Och jag tackar dig för det, då du alltid gör mig lika glad
varenda dag
Inte konstigt då att jag för dig är så himla svag
då jag har börjat älska dig gränslöst
Har inte kunnat låta bli
För numera är det ju bara du och jag som umgås
och är tillsammans varenda dag då vi smälter ihop
i varandras armar som om vi var gjorda av choklad
hihihi
Vilket är bra tycker jag...

Du är som en liten ängel, ett vackert liten väsen
då jag tycker om dig!

Ken Cassel
3/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-03 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel