Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte mer än en människa

För jag har känslor jag med
Några som jag gärna delar med mig utav
Känslor som svävar lika fritt fram som en våg flyter
fram på ett öppet hav
Känslor som inte bryr sig och känslor som ställer krav
Känslor att spara andra att slösa
Så det är bara för er att komma och ta vad ni vill ha
Känslor som får en att gråta eller skratta. hahaha
Men vad vet jag då jag inte är mer än en människa
och inte en maskin som går på bensin
Tra-la-la-la!

Ken Cassel
3/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-03 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel