Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planetens långa häve


Penisen
är en styrstång
genom gråkostymerad
nordtysk
Kraftwerkelektronik;

skinkorna
lustfyllda ramverk
i någonting påtagligt

Kropparnas totemkaraktärer
klingar och klapprar
i resningar
av metallklanglig kättja,
skjuter rygg
och fräser
i betäckningsfrossa,
i medvetslösa påskinanden
och rysande ryck i rackarruckel;
pungpanik i långbänkarna
och satoriska sädesavgångar
i ständiga släktledspågångar;
minutiösa
i planetens långa häve
av seduktiva sätesbjudningar




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-12-03 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP