Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag är mer

det finns en eld
och den är sä varm
den brinner i hjärtat
och vill ha mer

du är så central i elden
att jag ljuger för mig själv
bättre än allt och alla
är dina ögon
din hand
ditt skratt

och jag en skugga
ej värdig dig
vet
min uselhet

och ändå
i minnet av dig
vid åsynen av dig
och jag är mer

men hjärnan vet
att jag inte duger




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-03 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva