Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Souls in the city



med sina sånger lockar sirenerna
människor ut på djupt vatten, erfarenheter våldet eskalerar
skottsalvor ekar mellan husväggarna
hoten skrämmer människor, gömmer sig
och beväpnar sig
kyrkogården med de unga gravarna

bakom fängelsets murar
hur möter samhället dagens verklighet
finns poliser och makthavare
som kan hantera våldet
knogjärn skjutvapen stora pengar
flotta bilar
droger
-de har lika lätt att döda människa
som en fluga
skräckslagna vittnen blundar







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2020-12-03 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP