Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släck lampan när du går

Man blåser på uppskrapade knän, armbågar
och smalben kanske
man blåser på nylagad soppa
och varm mat
Och jag blåser på honom
fast han är kall
för det kanske kommer göra mindre ont då




Fri vers (Modernistisk dikt) av Alexandra Osthed
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-03 12:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag gled ner från madrassen med knät rakt på golvet idag. det gör ont.
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Alexandra Osthed
Alexandra Osthed