Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev från ett panikstressat sinne

Det är en superkraft att kunna välja när man vill slå på en fullständig panikattack, speciellt när dom ligger så jävla nära ytan hela tiden.

Jag förstår inte varför jag fortsätter utsätta mig för något som får mig att må såhär dåligt.

ge inte upp

Jag kommer på mig själv med att försköna hur "bra" det går för att ni inte ska oroa er.
Det funkar inte - ni ser paniken och den totala utmattningen ändå, även när jag inte berättar allt för er.

din ångest är manipulativ, lyssna inte på den

Det är ditt egna jävla fel, du lärde dig inte bra nog som liten, du vill det inte tillräckligt mycket.
Du jobbar inte tillräckligt hårt.
Det är ditt fel. Jobba hårdare. Gå upp tidigare. Skriv mera. Sov mera. Sitt uppe längre. Glöm inte dina vänner - varför gråter du. Sluta. Det finns inte tid.
Till och med nu slösar du bort din tid. Dom här orden borde ha en annan form och leva i en analys.
Patetiskt.

att gråta är att ta hand om sig själv, att skriva är att blöda ut demonen i blodet. du bestämmer farten.
andas


Det är en superkraft att vara bättre på att misslyckas än att tro tillräckligt mycket på sig själv för att få något gjort. Skärp dig för fan.

du har tid - du kan




Fri vers av adlitam
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-03 13:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att komma till Jesus är som att komma hem.
Där släpper prestationskrampen.
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

adlitam
adlitam