Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
09.03.2011


Sparka

man ska inte sparka på någon som redan ligger ner
det lärde du mig när jag var liten
det är rent jävla folkvett
man sparkar inte på någon som redan ligger ner
men vad gör dudå?
du sparkar på oss
när vi redan mår dåligt
när vi redan ligger ner
hur orkar du ljuga hela tiden
jag förstår inte
vart är hon som uppfostrade mig
hon som lärde mig att vara stark
att tro att man kan göra allt
som du sa
vill man så kan man
inget är omöjligt om bara viljan finns
du vill ju inte
du kan verkligen inte vilja
i så fall skulle du inte göra så här
igen
och igen å igen å igen å igen
du förstör mitt liv
du förstör för mig
jag är förstörd på grund av dig
men det som gör ondast
är att varje gång du, riktiga du
kikar fram
dödar du henne
du slaktar henne gång på gång
med samma jävla gift
jag kan inte stå och kolla på längre
jag klarar inte det
nu har vi verkligen gjort allt
jag älskar dig av hela mitt hjärta
men du åkte precis förbi sista utvägen




Övriga genrer av Vildfagel
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-03 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildfagel
Vildfagel