Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut seende..


Lyfter det tunga
blir med ens lätt

Får vingar

Svävar, seglar, glider

Ser ut
över vidgade vyer...




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-03 13:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En sorts drabbande insikt, ett problem som blivit löst. Lättnad!
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP