Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våglängder - Aallonpituudet

Frekvensen av dina hjärtslag
är inom hörhåll
och kanalen omöjlig
att stänga av

din röst vet vilken ton som
öppnar dörrar
och vid vilken våglängd
våra tankar möts

Sydänlyöntisi taajuus
on kuuloetäisyydellä
enkä saa kanavaa
kiinni

äänesi tietää millä
sävyllä ovet avataan
ja millä aallonpituudella
ajatuksemme kohtaavat




Fri vers (Fri form) av Anoo Niskanen VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-12-03 14:00



Bookmark and Share


  Undine
Så fint fångat. Den känslan i få ord. Bra!
2021-03-11

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint!
2020-12-15

  Stanley Rydell
Point of no Return - dikten avslöjar elegant hur nyckeln kan finnas. Konsten att kalibrera - kroppen kan!
2020-12-07

  Eva Langrath VIP
Fin ömsint text.
2020-12-04

    ej medlem längre

Tuulen viemä tuulen tuoma, rakkauden siivet.
Fint skildrat.
2020-12-04

  Solstrale VIP
Poetiskt och klargörande! Vackert!
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös