Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrande

Min näktergal sover.
I sitt näste av änglahår.
Jag låter henne drömma.
Sina egna drömmars resa.
Såsom när jag somnar.
Hon vaggar mig till sömns.
Med sitt nynnande.
Då jag färdas.
Över mitt drottningrike.
Av spegelglas.
Kristaller omfamnar oss.
Och vi försvinner.
In i verkligheten.
För en stund.
Av underbar.
Lycka.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-03 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP