Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stigen klokuggla



jag behöver inte gå så långt
före minnet vaknar
du är biten jag saknar
ibland tror vi minnet spelar oss spratt
men du har lärt mig mycket
sedan din vandringsstav
du kastade
visade mig vad som hände dig
då jag vandrade
stigen i dina fotspår




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-12-03 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP