Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i en svår tid


En tid för eftertanke

När mycket är i omlopp

och den varma koppen,

är den nya höjdpunkten

för att sinnet ska få hitta klarpunkten.

 

En tid för eftertanke

att minnas en dyrbar tanke,

förstå och äntligen börja uppskatta

det vi annars inte saknar att med nära och kära kunna skratta.

 

Livet har sitt sätt 

och är inte alltid lätt,

men det fortsätter 

och det kommer bli fler nätter.

Så ta den tid du har tillvara

så kommer sinnet denna tid också klara.

 




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-03 14:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text till fundering. Livet är föränderligt i alla aspekter. Kram
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson