Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul 2020

Här kommer frosten här kommer snön
som toppen på allt

jag försöker infinna mig i jule fred
men känner mest en stark oro
av Covid -19 skiten

så vi ska samlas och dela av vårat överflöd
runt granen runt granen

ja jag försöker slingra mig med musik
och böcker och tv serier
slår in mig själv i ett glittrande paket
jul 2020 öppnas när det är säkert

men du som känner hunger och vill
mötas i en varm famn är förstås välkommen
att radera min ensamhet här




Fri vers av Neal
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-03 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
poesiragg!
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal