Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så lever doktor Kafka än...och viskar i mitt öra...Horace, kom ut och lek...


Då stängdes dödens port i denna vackra saga...


han av henne väckt

strax innan själen lämnat

fick tron tillbaka




Bunden vers av Horace
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-03 16:39



Bookmark and Share


  karenina VIP
Hoppfullhet, som om en strimma ljus tränger sig in i mörkret
2020-12-03

  alicja lappalainen VIP
mystisk och väcker intresse
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace