Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN HELANDE HÄRLIGHETEN

Tack för den helande härligheten!

Tack för Din närvaro, som är så skön!

Tack för frid på den här galna planeten!

Tack för ett hem bortom kullens krön!

Där ska jag tillbringa evigheten

Jubla med skaran som samlats där

Tack för den helande härligheten!

Snart är det glömt hur det varit här

 

LARZ GUSTAFSSON 3/12 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-12-03 18:13



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Att känna tacksamhet är av godo. Inte alla förunnat dock.
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP