Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uteblivna bullar/kommande katastrofer (Min klimatkamp 3/12)

I dagens hemleverans från Coop saknades en påse med frysta saffransbullar. Tyvärr saknades dom inte på fakturan, så i morgon blir det ett ännu okänt antal minuter i kön till kundtjänsten. Irriterande men ingen katastrof.

Katastrof kan det däremot bli om världen fortsätter att öka produktionen av fossila bränslen. Vilket är vad man planerar att göra enligt en artikel i DN idag. När ekonomierna ska starta om efter pandemin, om/när detta sker, skulle det kunna vara en chans att göra den omställning till förnybar energi som krävs för att hålla temperaturökningen under 1,5 - 2 grader. Vilken kundtjänst ska man kontakta för att få det genomfört?




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-03 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP