Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"ett episkt brott kräver ett episkt straff"


Med tarmarna som turban



när skitsmaken börjar smaka blod
har det helt enkelt gått för långt.


Så, sluta se förvånad ut, ingen annan
är det,
din tid var kommen sen länge och det
vet du, så ta det som den man du tror
alla tor du är inann alla ser skillnaden



Sug min häl, som vore den mitt ollon,
och gör det som den hora av tomt ego
du alltid varit och be om ursäkt för det

eller bli förevigad, inför allt och alla,
-på knä som den korkade slav du är








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-03 23:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vem är du? som du ser dig själv eller som andra ser dig
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP