Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Ingen kuk är lika hård som livet."


Dagar har inga förnamn längre

Mina dagar
har tappat sina namn

när Corona flåsar mig
hänsynslöst i nacken

likt ett otvättat kön.
 
Att jobba dygnet runt
är inte lösningen
det är bara flykten
från effekten av Corona
som ändå komma skall.

Men skam den som ger sig
för en vacker dag
ska jag ta båten
utmed Siciliens brutala kustlandskap
ända till San Vito lo Capo
igen

jag älskar ju trots allt
livet
även när det är hårdare

än min kuk.


Foto: Privat




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-03 23:26



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tufft och mycket vackert.
2021-09-06

  Nina Nightwish
Ibland är det verkligen så.. Hårt, brutalt och skoningslöst.. bra text där, M
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP