Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utsikten speglas ibland av såväl insikt som bristen därav


Om själens spegel

rummet hade landets mest fanastiska utsikt, och du
hade valts noga bland tusen andra att uppleva detta
tillsammans med hon som bodde i det, och du hade
under kvällen överträffat din egen överdrift i striden
om platsen du vann.


och väl där tittar du inte ens ut, inte in i ögonen du
har mittemot dig, du ser ingenting men saknar allt
du trodde skulle titta djupt in i dig snarare än du ut




Hon gick därifrån, stängde dörren efter sig och låste
noga alla dörrar och lås efter sig, säker på att du nu
hittat allt du ville ha i hopp om att er bådas lycka var







Fri vers av Gawain VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-04 00:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När man fått som man vill är det inte så roligt längre.
Underfundiga rader att läsas många gånger
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP