Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var i alla fall inte covid19 ...


ÄLSKADE LILLBRORSAN MIN - tanka

Krokiga vägar

ändå sammanflätade

min blev rakare

lugn satt du i fåtöljen

när Döden kom på besök




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2020-12-04 17:33



Bookmark and Share


  Magica VIP
Beklagar sorgen och saknaden! Sänder en kram.
2020-12-31

  ResenärGenomLivet VIP
Sorglig tanka, men ändå så rofylld...
2020-12-27

  Stanley Rydell
Ord som andas kärlek och lugn! Tänker på dig!
2020-12-22

  DominiQueen
åh.... fina Du..
jag tror att kärleken.är evig
och att er kärlek är likaså
styrka och kärlek till Dig
2020-12-06

  ULJO
Sorgligt ändå. R.I.P.
2020-12-05

    ej medlem längre
Så sorgligt. Mina tankar är hos dig.
2020-12-05

  M.Eta
Få beklaga! Det är så mycket död i dessa dagar, sorgligt!
2020-12-05

    Lena Staaf VIP
Sorgligt, tung läsning. Ändå vilar det en frid över texten. Att få dö i sin stol utan kamp.
2020-12-04

  Blomma-Stjärna VIP
<3 - kram
2020-12-04

  Niliboy
Huga!
2020-12-04

  Feliaxel VIP
Så sorgligt,så tungt att läsa
2020-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Blir blank i ögonen när jag läser din text!
Tungt att förlora någon man älskar.
2020-12-04

  Öknens Ros VIP
Beklagar sorgen, en lillebror är alltid en lillebror.
2020-12-04

  Sparvögat VIP
Sänder min omtanke i din sorg...
2020-12-04

  Kajan VIP
Min omtanke sänder jag.
2020-12-04

  AiA Maria den fria

Kärlek o kraft

<3<3<3
2020-12-04

  Solstrale VIP
En tår faller, så abrupt och med tanken till dig som går!
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP