Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fegheten består



korparna varken sår eller skördar
vår herre föder dem ändå, mumlade den helige mannen
och ut i ödemarken stegade

när 14 dar var slut, åt korparna sig mätta








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-12-04 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP