Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryck

Orion står i syd
månen
slösar med sitt silver
nere
vid gamla stenbrottet
hukar berget under
trycket




Bunden vers (Annat versmått) av Lustverket VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-04 08:53



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, månen kan vara väldigt intensiv, lockelsen i det kalla ljuset!
2020-12-04

  AiA Maria den fria

Snyggt!

Intressant o mycket talande symbolik i månen som når vårt undermedvetna mörker.

Sol:)

Tack!
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP