Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sista som lämnar oss är hoppet ... -Tidigare publicerad här i juli 2012 Idag 2020 är jag glad att jag fortsatte söka affirmation för att du skulle finna mig Dig som nu finns med mig - älskar dig!


I ljuset av ...

... det som hänt
och händer
här omkring
vårdkasarna du tänt
sprider budskapet
som tänder
gnistan
i djupet
av din blick

Ett ögonblick ...

... som hämtat
ur Universums eviga
bortre regioner

En evighets kort sekund
fylld av kärlekens
allra innerligaste stunder

Där det vi
som ännu ej är
men som är på väg att bli
skälver och rister
i det som
utgör våra grunder

inför den framtid
där lyckan
ännu inväntar
den tid
när vår
allra innerligaste kärlek
till varandra
äntligen ska få
komma att vakna till liv

Önskar den tiden
blott vore 
här och nu
idag ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-04 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP