Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fattiges överflöd







När jag är

fattig så

är jag rik.

När jag är

tom så kan

jag ta emot.

I begränsningen

finner jag frihet,

ur min brist så

strömmar ett

överflöd.













 

 


 






 





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2020-12-04 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP