Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag känner mej så ensam och bort glömd

rengnet faller mot fönsterbläcket bakom 

mej jag sitter vid datorn och lyssnar på 

 

musik och försöker vara kreativ i min

ensamhet . men det är svårt när alla ord

 

är slut och alla berättelser är berättade 

även dom förträngda och flydda det finns 

 

inget kvar att förtälja jag känner mej så 

tom och ensam kvar . min tjej har lämnat 

 

mej ensam kvar inlåst utan telefonsamtal

att längta till av mening . min dotter är

 

upptagen med sin kille och det kan jag

förstå kärleken är härlig när den är ung .

 

och mitt ex är nergrävd i sitt arbete och har 

aldrig tid eller ork att prata längre hon som 

 

gjorde allt för mej förut men nu finns inget

kvar längre . jag känner mej så bortglömd 

 

och ensam jag som hadde allt och alla och min 

frihet men nu är allt borta jag är ensam kvar .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-04 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten