Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor härskar över natten

Skuggor styr silvernatten
min mörka prinsessa
sammet och satin klamrar fast vid henne
lår som vanilj rökelse
Aurora slår duniga vingar
när nattergalarna börjar sjunga
spetsunderkläderärmar klamrar sig fast vid ramen
att ge den konst som bidrar till hennes berömmelse
elektrifierar alla som är nära
skicka ett meddelande högt och tydligt
skuggor styr silvernatten
du säger vad du menar
medan jag pratar i rökskärmar
min mörka prinsessa

the apache kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-04 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP