Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... ÄR ... ... ...



Tystnad
-är kunskapen

Ödmjukhet
-är kraften

Tacksamhet
-är makten

Kärleken
-är sanningen








<3<3<3

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 383 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-12-04 11:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
instämmer så
2020-12-14

  BenGust VIP
I varat jag är när jag bygger min gång på kunskap jag förvärvat kunskap för tystnad är en övning i uppmärksamhet.
Att väl om jag sen inser att rörelsen framåt måste ske på ödmjukhetens hjul. Däruti vilar kraften. Tacksam för makten i utvecklingstanken. Och med hänsyn, känsla och framåtriktad omtanke kommer man några steg närmare mänsklig sanning.
2020-12-04

  Kajan VIP
Mer kloka ord till vår jord.
2020-12-04

  DominiQueen
ABSOLUT!
2020-12-04

  Öknens Ros VIP
Visa ord!
2020-12-04

  Sparvögat VIP
Din vishet tecknar orden...
2020-12-04

  ULJO
Spiken rätt i. Fenomenalt
2020-12-04

  Poeten Salvador VIP
Något att fundera på
2020-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2020-12-04

  alicja lappalainen VIP
kloka ord
2020-12-04

  Solstrale VIP
Bra så det förslår...
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria