Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstvetefältet

stod där grönskande
fastän natten varit hård
kanhända varje själ kan liknas
vid ett strå
på himmelens åker
och vi strå intill strå står grönskande
reser oss
fastän märkta av frosten
då ljuset tänder hoppet
i människohjärtat




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-12-04 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP