Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BROTT

Får jag se dig djupt i ögonen?
Det frågade jag nyss....
Så nu sitter du på helspänn,
bad inte om en kyss!
Du visar ju allt annat...
Ditt hus, din bil, din kropp...
Men att få se in i dina ögon,
verkar vara som ett brott!?




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-04 11:59



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Tänkvärt o kännbart!

Det krävs mod
för att tillåta se
naken i själens spegel

Tack!


2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP