Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krama, krama. Att kramas

 

Kram!

En kram!

 

Utan riktig känsla är ingen kram

 

Liv!

Ett liv!

 

Utan en riktig existens är inget liv

 

Dröm!

En dröm!

 

Utan människans existens är ingen dröm

 

Lek!

En lek!

 

Utan barndomens tid är ingen lek

 

Människa!

En människa!

 

Utan kärlek är en vilse gående

 

En kram betyder en människa

En människa betyder kärlek

 

Ett hav betyder öppna stormande känslor

 

En kram betyder liv

En kram betyder känsla

 

En KRAM betyder ATT GUD FINNS!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-12-04 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP