Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl/själsdjup


Letar skatter
i eget själsdjup

Värdefulla insikter
att ta med

Då jag måste
sakta in vid nästa
återvändsgränd

Den som
oundvikligen
alltid kommer

För att invänta
riktning och vägskäl

Till min fortsatta
vandring

Längs nya vägval




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-04 12:09



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
introspektion som en nödvändig teknik att ta nästa steg i livet
2020-12-05

    Lena Staaf VIP
Vägval är svåra men måste göras. Att lyssna inåt kan bli till vägledning.
2020-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna!
2020-12-04

  Kungskobran VIP
Det gäller att välja väg, den krokiga smala eller raka breda vägen
2020-12-04

  Solstrale VIP
Underbart med gestaltningen, sina egna vägval, som inspirera andra i sina vägval... Att lyssna inåt är gott.. Din dikt med sikt på det av vikt! Superbra! :)
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP