Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridfull i mitt sinne

Jag har köpt biljett
till sista resan
bokat en sovvagn
en enskild kupé
packat mina saker
i bruna väskan
är riktigt förberedd
när det ska ske

Jag har tagit farväl
till mina minnen
försökt att glömma
det som var svårt
bara tänka positivt
det som var glatt
inte tunga tankarna
det som var hårt

Jag har förberett mig
att kliva på tåget
ser fram emot resan
och vännerna förstår
har vinkat farväl
till dem som betytt
tanken att lämna allt
har inte varit svår

Jag står med biljetten
tryckt i min hand
och tidtabellen är rätt
stunden är inne
snart så går min resa
till nya äventyret
lämnar nu det ondsinta
fridfull i mitt sinne

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-19 07:26



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
som du beskriverdet önskar jag att den sista resan vore. Att få lämna livet fridfull i sinnet omgiven av mina älskade.
2021-02-19

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2021-02-19

  Sofhia Wirström
fridfull text
berör inom
2021-02-19

  Kungskobran VIP
Tåget till evigheten.
Fint beskrivet
2021-02-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Harmonisk text som berör i sin fridfullhet!
2021-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att i lugn och harmoni resa till en annan värld!
2021-02-19

  Öknens Ros VIP
Att bryta med det gamla, möta det nya och minnas det positiva.
2021-02-19

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat
2021-02-19

  Solstrale VIP
En svår tanke når, gå vidare, lämna in... Skrivet med bravur!
2021-02-19
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO